Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kogo byś wolał na moda działu

PigmejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z ostatnim blogiem Maxia mam pewne pytanie do użytkowników tego oto działu :)

Kogo byście woleli na moderatora CA.

- Maxia ?

- Flinna ?

- nn ?

- Pieca ?

Odpowiadajcie w komentach, a moderatorów proszę o nie zamykanie ;P (możecie dodać ankietę ^^)

Link do ostatniego bloga:

//Nie wiem jaki sens ma ten temat...

//Nikomu z tego tematu nie dam warn'a...

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

flin i maxiu. Maxiu 100% lenart i maxiu powinny mieć moda tutaj a nie jakiś mod który konkursu nie umie zrobić ile tu maxiu włożył pracy z lenartem to mało jest powiedziane a taki piecu to co kurwa? pzdr maxiu powinien mieć odrazu moda.

btw: zara temat close i bye bye. taki piecu wbije :D

Opublikowano

MAXIU KURWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wywalone na warny niech maxiu dostanie moda

52671550.jpg
Opublikowano

No się porobiło.

Ten kochany dział, czeka na zakopanie go =D

Bo grób już stoi..h3h3..

Aby było sprawiedliwie.

Głos na NN'a

@Up panowie thx =D

EXPmIpC.gif

Bywalec
Opublikowano

No oczywiście że NN :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

-.- ja to was nie ogarniam, wiecie że tym tematem tylko pogrążacie sytuacje działu ?

on i tak chuja zmieni

/tyle ode mnie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wypierdalać z tymi randomami.

Lenart na moda.

Najwięcej on zrobił i tyle.

zgadzam się pod względem zasług ale szybki zapłonie Lenart nie ma konta

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja tam to napisałem post, i nie tylko ja po to, żeby maxiu sobie nie pomyślał, że już o nim nie pamiętamy. Jeżeli maxiu odpada to głos na NN

52671550.jpg
Opublikowano
Ja tam to napisałem post, i nie tylko ja po to, żeby maxiu sobie nie pomyślał, że już o nim nie pamiętamy. Jeżeli maxiu odpada to głos na NN

Zobaczymy jak to bd z moim acc ;D.

Może acc zostanie, ale mnie już nie bd wgl.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To mam pytanko do MAXIA.

Czy jeśli oddali by ci moda (i nie usunęli/zbanowali acc...) to został byś na forum ?? ^^

Według mnie tylko on pomaga (no i jeszcze nn, więc głos na obu)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...